delicious. academy cursus aanbod
delicious. masterclasses
18 april | 20.00 uur | Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’
Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’ – 18 april 2023 In deze online masterclass laat Perry de Man (bekend van o.a. 24Kitchen) je op
delicious. bakcursussen
Cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’
Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het
Basiscursus ‘brood bakken’
Basiscursus ‘brood bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van een heerlijk knapperig brood. Van de basis van dit brood tot het
Basiscursus ‘cake bakken’
Basiscursus ‘cake bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van de perfecte cake. Van de basis van een goede cake tot het
Basiscursus ‘desembrood bakken’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het
delicious. basiscursussen
Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’
Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke
delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’
Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en
delicious. basiscursus ‘pasta’
In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je
Basiscursus ‘stoven met Dosia’
Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in
Basiscursus ‘meringue maak je zo’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van meringues. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta
Basiscursus ‘brood bakken’
Basiscursus ‘brood bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van een heerlijk knapperig brood. Van de basis van dit brood tot het
Basiscursus ‘desembrood bakken’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het
Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’
Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het
delicious. basiscursus ‘ijs’
delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken,
Cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’
Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het
Basiscursus ‘cake bakken’
Basiscursus ‘cake bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van de perfecte cake. Van de basis van een goede cake tot het
Basiscursus ‘vegan bakken’
In deze basiscursus leer je de bakken op plantaardige basis. Vegan bakken is net zo lekker als klassiek bakken en dat ga je ontdekken aan
delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen
delicious. stoofcursussen
Basiscursus ‘stoven met Dosia’
Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in
diverse cursussen
Masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’
Live masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van cheesecakes; de variaties in
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen
delicious. basiscursus ‘pasta’
In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je
Masterclass ‘Stoven met Dosia’
Live masterclass ‘Stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze masterclass. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je
Masterclass ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’
Cursus ‘Rutger bakt Italiaanse klassiekers’ In de cursus Italiaanse klassiekers neemt Rutger van den Broek je mee naar het land van la dolce vita. Hij laat
Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’
Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het
Masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’
Online masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’ Bakkoning Rutger van den Broek laat je zien hoe je tartelettedeeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes
18 april | 20.00 uur | Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’
Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’ – 18 april 2023 In deze online masterclass laat Perry de Man (bekend van o.a. 24Kitchen) je op
Masterclass ‘Rutger bakt sloffen’
Live masterclass ‘Rutger bakt sloffen’ In de live masterclass Rutger bakt sloffen op 28 juni laat Rutger van den Broek je zien hoe je eindeloos kunt
delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’
Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en
delicious. vervolgcursus ‘chocolade’
delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze delicious. vervolgcursus chocolade leer je alles over het verwerken van chocolade. Hidde de Brabander laat zien hoe je chocolade op
delicious. basiscursus ‘chocolade’
delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In deze delicious.chocoladecursus leer je alles over de basis van chocolade. Hidde de Brabander gaat in op de geschiedenis en vertelt
Masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’
Live masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de
delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en
Masterclass ‘Rutger bakt macarons’
Live masterclass ‘Rutger bakt macarons’ In deze live online masterclass leer je van Rutger van den Broek hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons
Basiscursus ‘vegan bakken’
In deze basiscursus leer je de bakken op plantaardige basis. Vegan bakken is net zo lekker als klassiek bakken en dat ga je ontdekken aan
Basiscursus ‘meringue maak je zo’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van meringues. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht
Cursus ‘Rutger bakt macarons’
Cursus Rutger bakt macarons In deze delicious.cursus leer je van Rutger van den Broek hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je
delicious. basiscursus ‘ijs’
delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken,
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta