Over de delicious.academy

Sfeerbeeld_deliciousmagazine_OKT2021

De delicious.academy is hét online platform van NR.1 foodmagazine delicious. Met delicious.magazine zet je de allerlekkerste gerechten op tafel voor jezelf, familie & vrienden! Je geniet van avontuurlijke en uitdagende recepten of kiest voor snel, simpel en lekker. We brengen je in het magazine maandelijks:

  • Heel veel recepten, tips & tricks uit onze testkeuken;
  • De laatste & lekkerste culi-trends;
  • Verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers;
  • 3 x per jaar een extra luxe special edition.


Wil jij nóg beter leren koken of bakken? Dan is dit je kans! Volg een online cursus van de culi-experts van delicious.magazine bij de delicious.academy. Van desembrood tot meringue en van cake tot vegan bakken… altijd in je eigen tijd én in je eigen tempo.

Presentatrice Delilah heeft naast haar acteerwerk nóg een grote passie: koken en bakken, en daarover schrijven en vertellen. Als culinair auteur en redacteur (o.a. voor delicious.magazine) is ze altijd op zoek naar de lekkerste dingen om te delen & ze is een groot voorstander van het motto: handen uit de mouwen en proberen maar! Perfect dus voor de online delicious. cursussen.

Volg delicious. ook via InstagramFacebook & de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste culi-nieuws!