Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 19,95

In deze basiscursus leert bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het maken van de perfecte tartelette. Van het tartelettedeeg tot diverse vullingen: meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je de tartelettes prachtig afmaakt.

Tartelettes op schaal

Basiscursus ‘Rutger bakt tartelettes’

Tartelettes leren bakken als een echte bakker? Rutger van den Broek laat je zien hoe je tartelettedeeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes van maakt. Ook leer je hoe je diverse vullingen maakt, van meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je ze prachtig afmaakt. Bij aankoop van deze cursus krijg je…

  • …een jaar lang toegang tot de online omgeving van deze online cursus;
  • …alle informatie voor het maken van de lekkerste tartelettes met tips & tricks over de benodigdheden en de beste recepten; 
  • …praktische instructievideo’s (registratie van live masterclass), waarin Rutger van den Broek zelf tartelettes maakt en alles uitlegt. 

Naar homepage of naar deliciousmagazine.nl. 

De delicious.academy (waar je deze cursus tartelettes bakken kunt volgen) is hét online platform van NR.1 foodmagazine delicious. Met delicious.magazine zet je de allerlekkerste gerechten op tafel voor jezelf, familie & vrienden! Je geniet van avontuurlijke en uitdagende recepten of kiest voor snel, simpel en lekker.

Dit is een online cursus aangeboden door Delicious Academy en wordt gepresenteerd door Rutger van den Broek. De cursus richt zich op het bakken van tartelettes, heerlijke kleine taartjes die perfect zijn voor elk feestje of speciale gelegenheid.

De cursus is opgebouwd uit meerdere lessen, waarin Rutger stap voor stap uitlegt hoe je verschillende soorten tartelettes kunt maken. Elke les behandelt een ander aspect van het bakproces, zoals het maken van deeg, het vullen van de taartjes en het decoreren ervan.

Tijdens de cursus leert Rutger je ook verschillende technieken die je kunt gebruiken om de tartelettes er professioneel en indrukwekkend uit te laten zien. Hij geeft tips over hoe je het deeg het beste kunt uitrollen, hoe je het vullen van de tartelettes kunt vereenvoudigen en hoe je het beste kunt decoreren met fruit, slagroom en andere ingrediënten.

Wat deze cursus extra speciaal maakt, is dat je toegang hebt tot het receptenboek van Rutger van den Broek, waarin hij zijn persoonlijke favoriete recepten voor tartelettes deelt. Je kunt deze recepten gemakkelijk volgen en aanpassen aan jouw eigen smaak.

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is gemakkelijk te volgen, dankzij de stapsgewijze instructies van Rutger. Bovendien is de cursus altijd beschikbaar, dus je kunt de lessen op elk moment en op je eigen tempo volgen.

Als je geïnteresseerd bent in het bakken van heerlijke tartelettes en graag tips en trucs wilt leren van een professionele banketbakker, is deze cursus zeker de moeite waard om te bekijken.