delicious.cursus ‘Rutger bakt tartelettes’

In deze basiscursus leert bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het maken van de perfecte tartelette. Van het tartelettedeeg tot diverse vullingen: meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je de tartelettes prachtig afmaakt. Basiscursus ‘Rutger bakt tartelettes’ Tartelettes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’

In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op deze bekende broodjes. Perfect voor tijdens een feestelijk ontbijt of heerlijke brunch. Cursus Rutger bakt zoete broodjes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt cheesecake’

Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger v/d Broek je hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken op dit basisrecept. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties. Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een […]

delicious. basiscursus ‘ijs’

Leer als échte ijsliefhebber hoe je zelf het lekkerste ijs maakt met deze basiscursus. Meesterijsbereider Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf het lekkerste ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze […]

delicious. vervolgcursus ‘chocolade’

In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze […]

delicious. basiscursus ‘chocolade’

Deze cursus is voor échte chocoladeliefhebbers die willen leren hoe ze met chocolade kunnen werken en dit gebruiken in hun favoriete gerechten. Tijdens deze cursus leer je alles over de basisprincipes van chocolade, inclusief het tempereren, verwerken & proeven van chocolade. Incl. duidelijke instructievideo’s van Meester Patissier Hidde de Brabander. delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt sloffen’

De basiscursus is een must voor bakliefhebbers die willen leren hoe ze deze Nederlandse klassieker kunnen maken. Tijdens de cursus leer je van Rutger v/d Broek stap voor stap hoe je de perfecte slof kunt maken, van het maken van het deeg tot het decoreren met fruit, noten & slagroom! Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een […]