Cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’

Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze cursus bak je lekkerste broodjes om te […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]

Basiscursus ‘stoven met Dosia’

Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je het beste stooft, hoe lang en op welke temperatuur en hoe je kan binden of inkoken. En ook de vele soorten stoofgerechten, de ingrediënten en smaakmakers. Bij aankoop […]

Basiscursus ‘desembrood bakken’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het bakken. Het is minder intensief dan het lijkt én geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken met deze cursus. Basiscursus ‘desembrood bakken’ In deze […]

Basiscursus ‘meringue maak je zo’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van meringues. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht goede meringues maakt. Van groot tot klein, van Italiaans tot Zwitsers, van klassiek tot vegan: je maakt ze makkelijk met deze tips, tricks en recepten! delicious. basiscursus ‘meringue maak je […]

Basiscursus ‘brood bakken’

Basiscursus ‘brood bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van een heerlijk knapperig brood. Van de basis van dit brood tot het vormen & bakken ervan. Bij aankoop van deze cursus krijg je… …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving van de basiscursus ‘brood bakken’; …alle informatie voor het bakken van […]

Basiscursus ‘cake bakken’

Basiscursus ‘cake bakken’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het bakken van de perfecte cake. Van de basis van een goede cake tot het toevoegen van vullingen en het maken van een glutenvrije cake. Bij aankoop van deze cursus krijg je… …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving van de basiscursus ‘cake bakken’; […]