delicious. basiscursus ‘Rutger bakt Soezen’

delicious. cursus ‘Rutger bakt soezen’ Soezen maken als een echte bakker? Rutger van den Broek laat je zien hoe je het perfecte soezendeeg maakt en hoe je daarmee de lekkerste verschillende soorten soezen bereidt. Van Bossche bollen tot eclairs, het komt allemaal aan bod inclusief tips & tricks van deze meester. Bij aankoop van deze cursus […]

delicious. cursus ‘Rutger bakt koekjes’

delicious. cursus ‘Rutger bakt koekjes’ Koekjes leren bakken als een echte bakker? Rutger van den Broek laat je zien hoe je het perfecte koekjesdeeg maakt en hoe je daarmee de lekkerste koekjes bereidt. Je leert welke soorten deeg er zijn, welke koekjes je met elk deeg kunt maken en tot slot krijg je ook nog […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt tartelettes’

In deze basiscursus leert bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het maken van de perfecte tartelette. Van het tartelettedeeg tot diverse vullingen: meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je de tartelettes prachtig afmaakt. Basiscursus ‘Rutger bakt tartelettes’ Tartelettes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’

In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op deze bekende broodjes. Perfect voor tijdens een feestelijk ontbijt of heerlijke brunch. Cursus Rutger bakt zoete broodjes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt cheesecake’

Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger v/d Broek je hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken op dit basisrecept. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties. Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een […]

delicious. basiscursus ‘ijs’

Leer als échte ijsliefhebber hoe je zelf het lekkerste ijs maakt met deze basiscursus. Meesterijsbereider Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf het lekkerste ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze […]

delicious. vervolgcursus ‘chocolade’

In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze […]

delicious. basiscursus ‘chocolade’

Deze cursus is voor échte chocoladeliefhebbers die willen leren hoe ze met chocolade kunnen werken en dit gebruiken in hun favoriete gerechten. Tijdens deze cursus leer je alles over de basisprincipes van chocolade, inclusief het tempereren, verwerken & proeven van chocolade. Incl. duidelijke instructievideo’s van Meester Patissier Hidde de Brabander. delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]