Cursus Rutger bakt cheesecake

Cursus Rutger bakt cheesecake Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties… Allemaal ontzettend lekker en leuk om te maken! […]

delicious. basiscursus ‘ijs’

delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen de ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

delicious. basiscursus pasta In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en de beste focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer Italiaanse recepten vinden. Bij aankoop van deze cursus krijg […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een klassieke carbonara, een perfecte risotto, verse gnocchi en een goede ossobucco maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten vinden. Bij aankoop van deze cursus krijg je: […]

Basiscursus: ‘Rutger bakt sloffen’

Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen je allemaal kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deelt hij heel veel toppings voor je zelfgebakken […]

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]

Basiscursus ‘Rutger bakt homemade bladerdeeg’

Basiscursus ‘Rutger bakt homemade bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het waanzinnig lekker luchtig en knapperig. Het deeg maken is een kwestie van rollen en vouwen, het zogenaamde toeren van het deeg. Onze bakkoning Rutger v/d Broek leert je alle kneepjes […]

Basiscursus ‘stoven met Dosia’

Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je het beste stooft, hoe lang en op welke temperatuur en hoe je kan binden of inkoken. En ook de vele soorten stoofgerechten, de ingrediënten en smaakmakers. Bij aankoop […]

Basiscursus ‘desembrood bakken’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het bakken. Het is minder intensief dan het lijkt én geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken met deze cursus. Basiscursus ‘desembrood bakken’ In deze […]