Cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’

Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze cursus bak je lekkerste broodjes om te […]

Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’

Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties… Allemaal ontzettend lekker en leuk om te maken! […]

delicious. basiscursus ‘ijs’

delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen de ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang toegang […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]

Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’

Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen je allemaal kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deelt hij heel veel toppings voor je zelfgebakken […]

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]

Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’

Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het waanzinnig lekker luchtig en knapperig. Het deeg maken is een kwestie van rollen en vouwen, het zogenaamde toeren van het deeg. Onze bakkoning Rutger v/d Broek leert je alle kneepjes […]

Basiscursus ‘stoven met Dosia’

Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je het beste stooft, hoe lang en op welke temperatuur en hoe je kan binden of inkoken. En ook de vele soorten stoofgerechten, de ingrediënten en smaakmakers. Bij aankoop […]