delicious. basiscursus ‘ijs’

Leer als échte ijsliefhebber hoe je zelf het lekkerste ijs maakt met deze basiscursus. Meesterijsbereider Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf het lekkerste ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze […]

delicious. basiscursus ‘chocolade’

Deze cursus is voor échte chocoladeliefhebbers die willen leren hoe ze met chocolade kunnen werken en dit gebruiken in hun favoriete gerechten. Tijdens deze cursus leer je alles over de basisprincipes van chocolade, inclusief het tempereren, verwerken & proeven van chocolade. Incl. duidelijke instructievideo’s van Meester Patissier Hidde de Brabander. delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]

delicious.basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’

Deze basiscursus is ideaal voor iedereen die de kunst van het maken van perfect & knapperig bladerdeeg wil beheersen. Tijdens deze cursus leer je alle basisprincipes van het maken van bladerdeeg, inclusief het kiezen van de juiste ingrediënten en de beste technieken voor het kneden en vouwen van het deeg. Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’ […]

delicious.basiscursus ‘stoven met Dosia’

Deze basiscursus is voor kookliefhebbers die willen leren hoe ze de lekkerste stoofgerechten maken. Tijdens deze cursus leer je van culinair expert Dosia Brewer alles over de basisprincipes van het stoven, het kiezen van de juiste ingrediënten en het bereiden van heerlijke stoofgerechten. Van vlees tot vis & zelfs vega. Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam […]

delicious.basiscursus ‘desembrood bakken’

Desembrood

Basiscursus ‘desembrood bakken’ In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het bakken. Het is minder intensief dan het lijkt én geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken met deze cursus. Basiscursus ‘desembrood […]

delicious.basiscursus ‘vegan bakken’

In deze basiscursus leer je de bakken op plantaardige basis. Vegan bakken is net zo lekker als klassiek bakken en dat ga je ontdekken aan de hand van de lekkere recepten in deze cursus. Van het basisrecept van vegan chocoladecake tot het vullen en toppen van gebak met vegan schuim. Basiscursus ‘vegan bakken’ In deze […]

delicious.basiscursus ‘meringue maak je zo’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van meringues. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht goede meringues maakt. Van groot tot klein, van Italiaans tot Zwitsers, van klassiek tot vegan: je maakt ze makkelijk met deze tips, tricks en recepten! delicious. basiscursus ‘meringue maak je […]