delicious. vervolgcursus ‘chocolade’

In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze […]

delicious. basiscursus ‘chocolade’

Deze cursus is voor échte chocoladeliefhebbers die willen leren hoe ze met chocolade kunnen werken en dit gebruiken in hun favoriete gerechten. Tijdens deze cursus leer je alles over de basisprincipes van chocolade, inclusief het tempereren, verwerken & proeven van chocolade. Incl. duidelijke instructievideo’s van Meester Patissier Hidde de Brabander. delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt sloffen’

De basiscursus is een must voor bakliefhebbers die willen leren hoe ze deze Nederlandse klassieker kunnen maken. Tijdens de cursus leer je van Rutger v/d Broek stap voor stap hoe je de perfecte slof kunt maken, van het maken van het deeg tot het decoreren met fruit, noten & slagroom! Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Met deze basiscursus leer je zelf de heerlijkste Italiaanse zoete lekkernijen maken. Bakkoning Rutger van den Broek neemt je mee in de wereld van Italiaanse zoete klassiekers en laat je in verschillende instructievideo’s zien hoe je o.a. bombolini, canoli & sfogliatelle maakt. Je ontvangt natuurlijk ook al zijn recepten hiervoor! Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse […]

Masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’

Live masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze masterclass bak je lekkerste […]

Masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’

Live masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van cheesecakes; de variaties in ingredienten, de do’s en dont’s bij het bakken en deelt hij verschillende cheesecake recepten zoals de beroemde New-York cheesecake, gember-limoencheesecake en mini-cheesecakejes met verschillende toppingen! Na deze masterclass bak je […]

delicious.basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’

Deze basiscursus is ideaal voor iedereen die de kunst van het maken van perfect & knapperig bladerdeeg wil beheersen. Tijdens deze cursus leer je alle basisprincipes van het maken van bladerdeeg, inclusief het kiezen van de juiste ingrediënten en de beste technieken voor het kneden en vouwen van het deeg. Basiscursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’ […]