18 april | 20.00 uur | Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’
Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’ – 18 april 2023 In deze online masterclass laat Perry de Man (bekend van o.a. 24Kitchen) je op dinsdag 18 april 2023 zien hoe je van A-Z de PERFECTE burger bouwt. Te beginnen bij een briochebroodje, daarna een sappige (vega)burger, een steengoede saus en alle toppings. Na deze […]
Masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’
Online masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’ Bakkoning Rutger van den Broek laat je zien hoe je tartelettedeeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes van maakt. Ook leer je hoe je diverse vullingen maakt, van meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger […]
Cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’
Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze cursus bak je lekkerste broodjes om te […]
Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’
Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties… Allemaal ontzettend lekker en leuk om te maken! […]
delicious. basiscursus ‘ijs’
delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen de ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang toegang […]
delicious. basiscursus ‘pasta’
In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]
delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]
delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’
Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’
Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen je allemaal kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deelt hij heel veel toppings voor je zelfgebakken […]
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]