17 oktober | 20.00 uur | Live online masterclass ‘Rutger bakt soezen’
Gek op soezen en wil je leren hoe je de allerlekkerste maakt? Schrijf je dan nu in voor deze masterclass van Rutger v/d Broek op dinsdag 17 oktober. Met soezendeeg maak je natuurlijk grote soezen en soesjes, maar ook eclairs of een taart als paris-brest…Rutger laat het allemaal zien! Live online masterclass ‘Rutger bakt soezen’ […]
Online masterclass ‘Rutger bakt koekjes’
Online Masterclass ‘Rutger bakt koekjes’ Rutger laat je hier zien hoe je de lekkerste koekjes maakt. Hij gaat aan de slag met 3 soorten deeg: zetdeeg, wrijfdeeg & roerdeeg. Hiermee krijg je steeds weer een ander zelfgemaakt koekje. De masterclass is inmiddels geweest, maar hier kan de livestream nog een keer terugkijken. Zo maak jij nu […]
GEANNULEERD! 30 mei | 20.00 uur | Live online masterclass ‘Burgers bouwen met Perry’
Wil je leren hoe je de perfecte burger kunt bouwen? Schrijf je dan nu in voor de online masterclass BURGERS BOUWEN MET PERRY. Hierin laat Perry de Man (bekend van o.a. 24Kitchen) zien hoe je een heerlijk briochebroodje, een sappige (vega)burger en een steengoede saus maakt incl. alle toppings. GEANNULEERD! Live online masterclass ‘Burgers bouwen […]
delicious.cursus ‘Rutger bakt tartelettes’
In deze basiscursus leert bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het maken van de perfecte tartelette. Van het tartelettedeeg tot diverse vullingen: meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je de tartelettes prachtig afmaakt. Basiscursus ‘Rutger bakt tartelettes’ Tartelettes […]
Masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’
Online masterclass ‘Rutger bakt tartelettes’ Bakkoning Rutger van den Broek laat je zien hoe je tartelettedeeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes van maakt. Ook leer je hoe je diverse vullingen maakt, van meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger […]
delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’
In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op deze bekende broodjes. Perfect voor tijdens een feestelijk ontbijt of heerlijke brunch. Cursus Rutger bakt zoete broodjes […]
delicious.cursus ‘Rutger bakt cheesecake’
Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger v/d Broek je hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken op dit basisrecept. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties. Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een […]
delicious. basiscursus ‘ijs’
Leer als échte ijsliefhebber hoe je zelf het lekkerste ijs maakt met deze basiscursus. Meesterijsbereider Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf het lekkerste ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze […]
delicious. vervolgcursus ‘chocolade’
In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze […]
delicious. basiscursus ‘chocolade’
Deze cursus is voor échte chocoladeliefhebbers die willen leren hoe ze met chocolade kunnen werken en dit gebruiken in hun favoriete gerechten. Tijdens deze cursus leer je alles over de basisprincipes van chocolade, inclusief het tempereren, verwerken & proeven van chocolade. Incl. duidelijke instructievideo’s van Meester Patissier Hidde de Brabander. delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In […]