Op de Italiaanse keuken raak je nooit uitgekeken. Volg een van deze cursussen die je even meenemen naar dit heerlijke land. Bereid de lekkerste pasta’s met Roberta of maak samen met Rutger Italiaanse zoete broodjes. Hieronder vind je alle cursussen onder elkaar. Veel bakplezier!  

Italiaans deegwaar

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en de beste focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer Italiaanse recepten vinden.
Ga naar de cursus!

Italiaanse klassiekers

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een klassieke carbonara, een perfecte risotto, verse gnocchi en een goede ossobucco maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten vinden.
Ga naar de cursus!

Pasta

In deze basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Droom tijdens deze cursus even weg naar het geweldige Italië en haal deze heerlijke keuken even naar thuis. 
Ga naar de cursus!

Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers

De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak jij binnenkort de allerlekkerste Italiaanse baksels zelf.
Ga naar de cursus!