Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 29,99

In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert.

delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’

In deze delicious. vervolgcursus chocolade leer je alles over het verwerken van chocolade. Hidde de Brabander laat zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt, in bijvoorbeeld ganaches en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. Bij aankoop van deze cursus krijg je:

  • …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving van de cursus; Vervolgcursus chocolade
  • …alle informatie over het gebruiken van chocolade op diverse manieren;
  • …informatieve en praktische instructievideo’s van Hidde de Brabander;
  • …de allerbeste recepten van de makers van delicious.magazine!