delicious. basiscursus ‘pasta’
In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt; van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Uiteraard met haar beste recepten om thuis ook aan de slag te gaan. delicious. basiscursus pasta In deze […]
delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’
In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]
delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’
Roberta Pagnier leert je in deze basiscursus alles over het maken van de lekkerste Italiaanse klassiekers. Van een klassieke carbonara tot een perfecte risotto en van verse gnocchi tot de allerbeste ossobucco. Daarnaast vind je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten, om thuis de keuken in te duiken! delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In […]
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’
Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]