delicious. basiscursus ‘pasta’

delicious. basiscursus pasta In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en de beste focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer Italiaanse recepten vinden. Bij aankoop van deze cursus krijg […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een klassieke carbonara, een perfecte risotto, verse gnocchi en een goede ossobucco maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten vinden. Bij aankoop van deze cursus krijg je: […]

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]