delicious. basiscursus ‘Rutger bakt Soezen’

delicious. cursus ‘Rutger bakt soezen’ Soezen maken als een echte bakker? Rutger van den Broek laat je zien hoe je het perfecte soezendeeg maakt en hoe je daarmee de lekkerste verschillende soorten soezen bereidt. Van Bossche bollen tot eclairs, het komt allemaal aan bod inclusief tips & tricks van deze meester. Bij aankoop van deze cursus […]

delicious. cursus ‘Rutger bakt koekjes’

delicious. cursus ‘Rutger bakt koekjes’ Koekjes leren bakken als een echte bakker? Rutger van den Broek laat je zien hoe je het perfecte koekjesdeeg maakt en hoe je daarmee de lekkerste koekjes bereidt. Je leert welke soorten deeg er zijn, welke koekjes je met elk deeg kunt maken en tot slot krijg je ook nog […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt tartelettes’

In deze basiscursus leert bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het maken van de perfecte tartelette. Van het tartelettedeeg tot diverse vullingen: meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citruscrème en een zachte karamel met chocoladeganache. Daarna zal Rutger laten zien hoe je de tartelettes prachtig afmaakt. Basiscursus ‘Rutger bakt tartelettes’ Tartelettes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete broodjes’

In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op deze bekende broodjes. Perfect voor tijdens een feestelijk ontbijt of heerlijke brunch. Cursus Rutger bakt zoete broodjes […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt cheesecake’

Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger v/d Broek je hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken op dit basisrecept. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties. Cursus ‘Rutger bakt cheesecake’ Een […]

delicious. vervolgcursus ‘chocolade’

In deze vervolgcursus leer je alles over het verwerken van chocolade. Meester Patissier Hidde de Brabander laat je in duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt in bijvoorbeeld ganaches , semels, biscuits en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt sloffen’

De basiscursus is een must voor bakliefhebbers die willen leren hoe ze deze Nederlandse klassieker kunnen maken. Tijdens de cursus leer je van Rutger v/d Broek stap voor stap hoe je de perfecte slof kunt maken, van het maken van het deeg tot het decoreren met fruit, noten & slagroom! Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Met deze basiscursus leer je zelf de heerlijkste Italiaanse zoete lekkernijen maken. Bakkoning Rutger van den Broek neemt je mee in de wereld van Italiaanse zoete klassiekers en laat je in verschillende instructievideo’s zien hoe je o.a. bombolini, canoli & sfogliatelle maakt. Je ontvangt natuurlijk ook al zijn recepten hiervoor! Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse […]

delicious.cursus ‘Rutger bakt macarons’

Macaron

Leer hoe je de perfecte macarons kunt maken met deze cursus van Rutger v/d Broek. Je krijgt  stapsgewijze instructies en handige tips om de kunst van het maken van macarons onder de knie te krijgen. Met deze cursus kun je heerlijke, kleurrijke en smaakvolle macarons maken zoals een échte patissier. Cursus Rutger bakt macarons In […]