Vervolgcursus chocolade
In deze delicious. vervolgcursus chocolade leer je alles over het verwerken van chocolade. Hidde de Brabander
Cursus stoven met Dosia
Niets lekkerder dan een warme stoof tijdens de koude wintermaanden! Maar wat is het geheim van
Cursus Rutger bakt bladerdeeg
Bladerdeeg uit een pakje? Echt niet! Met deze online cursus van Rutger van den Broek leer
Basiscursus vegan bakken
Het wordt steeds populairder: vegan bakken. Wij nemen je stap voor stap mee in het maken
Basiscursus brood bakken
We eten het bijna iedere dag: brood! Toch is het leuk om dit ook zelf een
Basiscursus cake bakken
Er gaat niets boven een lekkere cake: knapperig van buiten, zacht van binnen. Maar hoe doe
Basiscursus chocolade
In deze online cursus, gegeven door Hidde de Brabander, leer je alles over chocolade. Van de oorsprong,
Basiscursus ijs
Leer hier alles over de zoete zomerklassieker ‘ijs’! Meester-patissier Hidde de Brabander vertelt je over de
Basiscursus Italiaans deegwaar
In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van Italiaans deegwaar.
Cursus Rutger bakt cheesecake
Ook zo gek op cheesecake? In deze cursus leert Rutger van den Broek je alles over
Basiscursus pasta
In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van pasta. Schrijf
Basiscursus Italiaanse klassiekers
In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van Italiaanse klassiekers.
Cursus Rutger bakt sloffen
Een slof is een echte traktatie. Hoe leuk is het als je deze zelf kunt maken?
Cursus Rutger bakt macarons
Macarons: een prachtig (en vooral heerlijk) Frans koekje dat best lastig is om te maken. Maar
Cursus Rutger bakt zoete broodjes
Ook zo gek op zoete broodjes zoals cinnamon buns en Zeeuwse bolussen? In deze cursus leert
Basiscursus desembrood bakken
In deze delicious. basiscursus leer je alles over het bakken van zuurdesembrood. Van het maken van
Cursus Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers
Ook zo gek op de Italiaanse zoete klassiekers? In deze cursus leert Rutger van den Broek
Cursus Rutger bakt tartelettes
Tartelettes: de kleine gebakjes die je doen denken aan een Franse patisserie. In deze cursus leert
Basiscursus meringue maak je zo
Meringues zijn allemansvrienden en breed inzetbaar. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer
Cursus Rutger bakt koekjes
Koekjes zijn altijd een goed idee. In deze cursus leer je van Rutger van den Broek
Cursus Rutger bakt soezen
Gek op soezen en leren hoe je de allerlekkerste maakt? Dan is deze cursus van Rutger