Het wordt steeds populairder: vegan bakken. Wij nemen je stap voor stap mee in het maken van jouw zoete baksels op een vegan manier.

Na deze online cursus weet je...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

Inhoud van deze basiscursus Vegan bakken

Deze cursus bestaat uit 5 lessen (ondersteund door video’s) waarin je alles leert over vegan bakken, van theorie tot handige tips en recepten.

Luchtigheid, stevigheid, romigheid en smaak: in standaard gebak zijn het belangrijke factoren, dus in vegan gebak ook. Hoe bereik je hetzelfde resultaat met plantaardige ingrediënten? Dat leer je hier!

Heb je een favoriet recept dat je graag wilt veganizen?  Dan kun je een paar elementen aanpassen. Culinair expert Delilah vertelt hoe!  

In dit onderdeel laten we je hoe je een vegan chocoladetaart, inclusief een vegan botercrème maakt.

Vegan meringue? Ja, echt! Je leert hier hoe je Zwitserse en Franse meringue plantaardig maakt en je krijgt het recept voor vegan schuimpjes, pavlova en een lemon-meringue pie.

Nog niet genoeg gebakken? Dan kun je aan de slag met meer vegan recepten. Je vind hier 9 heerlijke recepten. Van een vegan baklava met pistache, tot een vegan chocolademousse.  

Aquafaba, chickpea water brine draining. Replace egg for vegan recipe

Dit kun je verwachten!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

VEGANIZEN

Alvast een voorproefje...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Over Delilah

4-1

Onze culinaire redacteur Delilah deelt in deze cursus haar passie voor koken en bakken. Ze staat het liefst de hele dag in de keuken. Haar specialiteit? Het eenvoudig uitleggen van basistechnieken, zodat jij meteen aan de slag kunt. Van cake tot (desem)brood en meringue, Delilah helpt je graag stap voor stap via de delicious.academy.

Foto: Marble Agency

Waarom delicious.academy?

FAQ

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus. 

Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen. 

Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden. 

Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!

Voor vegan bakken heb je plantaardige ingrediënten nodig zoals bijvoorbeeld kokosolie, notenpasta’s en plantaardige melk. In de eerste les lees je precies welke benodigdheden je gebruikt bij vegan bakken. Je kunt hier eindeloos mee experimenteren. Ontdek welke alternatieven je lekker vindt en ga daarmee aan de slag. Dit alles leer je in de cursus.

Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

€ 19,95

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).