Ook zo gek op de Italiaanse zoete klassiekers? In deze cursus leert Rutger van den Broek hoe jij deze zoete Italiaanse keuken naar hier kunt halen. Bellissimo!
Na deze online cursus weet je...
- Hoe je de allerlekkerste zoete Italiaanse klassiekers maakt: bomboloni, cannoli en sfogiatelle.
- Welke materialen en ingrediënten je nodig hebt bij deze drie zoete baksels.
- Welke vullingen je kunt maken bij de cannoli en bomboloni.
- Hoe je veelvoorkomende foutjes tijdens de bereiding eenvoudig kunt oplossen.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 19,95
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze cursus Rutger bakt Zoete Italiaanse klassiekers
Deze cursus bestaat uit 4 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Rutger die je stap voor stap meeneemt in het proces bij het maken van deze zoete klassiekers.
- 4 lessen - ± 3 uur
De Italiaanse variant van de klassieke donut: een gevulde, gefrituurde bol gerold in suiker. Klinkt heerlijk toch? Rutger legt je uit hoe je deze bomba maakt, inclusief een vulling van ricotta en mascarpone. Genieten!
Je kent ze vast wel, de rolletjes gevuld met alles wat je lekker vindt. En met deze tips van Rutger maak jij de lekkerste gewoon zelf.
Deze zoete traktaties bestaan uit vele dunne laagjes knapperig deeg, die vervolgens gevuld worden met een romige crème. Smullen!
Bij zowel de cannoli als de bomboloni kun je heel makkelijk variëren met de vullingen, omdat de vullingen er pas na het bakken in worden gespoten. In deze les geeft Rutger je het recept van vier onweerstaanbare vullingen: sinaasappel-banketbakkersroom, chocolade-banketbakkersroom, nutella-mascarponeroom en mascarpone-bosvruchtenvulling.
Dit kun je verwachten!
- Content van bakexpert Rutger van den Broek.
- Een jaar lang toegang tot de online academy-omgeving van de basiscursus Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's, tips en recepten.
- Leren hoe je deze drie zoete klassiekers maakt, inclusief vullingvariaties.
- 4 modules die je volgt in eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Alvast een voorproefje...
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Over Rutger van den Broek
Rutger is al zijn hele leven gek op het bakken van zoete lekkernijen. Als kind stond hij al in de keuken, samen met zijn moeder, en sindsdien is hij er niet meer weg te slaan. In 2013 won hij Heel Holland Bakt, wat zijn passie voor bakken alleen deed groeien. Inmiddels heeft hij 11 (!) bakboeken op zijn naam staan, voor volwassenen én kinderen. Daarnaast staat hij in het theater en deelt hij zijn liefde voor bakken uitgebreid op zijn bakblog.
Maar daar blijft het niet bij! Rutger heeft zijn eigen rubriek in delicious. In zijn eigen rubriek in delicious.magazine en via online cursussen en masterclasses (waaronder deze) op delicious.academy, deelt hij zijn zoete geheimen graag met jou. Met behulp van video’s en duidelijke uitleg leert Rutger je alle kneepjes van het vak, zodat jij thuis straks ook net zo mooi en lekker bakt als deze meesterbakker!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
Voor deze cursus zijn er een aantal materialen die handig zijn bij het bakken: een standmixer, spuitzak (voor de vullingen), frituurpan (of grote gietijzeren pan), en eventueel een pastamachine om het deeg gelijkmatig uit te rollen. Een deegroller kan ook prima worden gebruikt.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 19,95
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).