Gek op soezen en wil je leren hoe je de allerlekkerste maakt? Dan is deze cursus van Rutger van den Broek helemaal iets voor jou! In deze online delicious.basiscursus leer je alles over het maken van de beste soezen. Rutger laat je zien hoe je het perfecte soezendeeg maakt en hoe je daarmee de lekkerste verschillende soorten soezen bereidt. Van Bossche bollen tot eclairs, het komt allemaal aan bod inclusief tips & tricks van deze meester. 

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).

Wat kun je verwachten?

Inhoud van deze basiscursus 'Rutger bakt Soezen'

De cursus bestaat uit 5 lessen, gevuld met theorie, tips & tricks en recepten. Iedere les bevat een video waarin Rutger alles vertelt over deze zoete klassieker. 

In deze les leer je alles over de materialen en ingrediënten je nodig hebt bij het maken van de beste soezen. Goed om te weten: de meeste ingrediënten en materialen heb je waarschijnlijk standaard in huis. Het enige wat je misschien moet aanschaffen zijn spuitzakken en -mondjes. Dat maakt het bakken een stuk makkelijker! In de cursus lees je precies welke je nodig hebt.

In deze les leer je alles over het basisrecept van het soezendeeg. Als dit lukt, kan je daarna aan de slag met allerlei verschillende varianten.

Nu je weet hoe je het basisrecept maakt, kun je bijna aan de slag met het maken van de lekkerste soezenvariaties. Maar daarvoor geeft Rutger je graag nog enkele handige tips over deze (soms ingewikkelde) baksels en wat je moet doen bij veelvoorkomende problemen bij het maken van soezendeeg.

Dan kun je nu aan de slag met het basisrecept verwerken in de lekkerste recepten. In deze les laat Rutger zien hoe je 9 variaties perfect maakt. Van slagroomsoesjes en Bossche bollen, tot eclairs en een Paris-Brest.

Tijdens het maken kunnen er best wat complicaties optreden. Beslag te dun? Of storten je soezen meteen in? Rutger weet raad! In deze les staan de meestvoorkomende problemen op een rij inclusief (uiteraard) de oplossing van Rutger. 

Wat leer je in deze cursus?

Over Rutger van den Broek

Rutger is al zijn hele leven gek op het bakken van zoete lekkernijen. Als kind stond hij al in de keuken, samen met zijn moeder, en sindsdien is hij er niet meer weg te slaan. In 2013 won hij Heel Holland Bakt, wat zijn passie voor bakken alleen maar liet groeien. Inmiddels heeft hij 11 bakboeken op zijn naam staan, voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast staat hij in het theater en deelt hij zijn liefde voor bakken op zijn uitgebreide bakblog.

Maar daar blijft het niet bij! Rutger is namelijk ook een vast onderdeel van delicious. In zijn eigen rubriek in delicious.magazine en via online cursussen en masterclasses (waaronder deze) op delicious.academy, deelt hij zijn zoete geheimen met jou. Met behulp van video’s en duidelijke uitleg leert Rutger je alle kneepjes van het vak, zodat jij thuis ook net zulke mooie en lekkere baksels maakt als deze meesterbakker!

Waarom delicious.academy?

Alvast een voorproefje...

FAQ

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.

Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen.

Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.

Voor deze cursus heb je misschien enkele materialen nodig die je niet standaard in huis hebt. Deze zijn te vinden bij les 1 onder het kopje ‘Inhoud’. 

Aan de slag!

Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).