In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Bellissimo!
Na deze online cursus weet je...
- Alles over de verschillende Italiaanse klassiekers, zoals pasta carbonara (de echte!), gnocchi, ossobuco alla milanese, risotto, melanzane en meer.
- Hoe je de klassiekers bereidt op de authentieke, Italiaanse manier.
- Waar je extra op kunt letten bij het maken van Italiaanse klassiekers.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze basiscursus Italiaanse klassiekers
Deze cursus bestaat uit 5 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. In elke les toont Roberta in een video hoe je de verschillende klassiekers maakt. Je krijgt bij elke les het recept stap voor stap uitgelegd, inclusief variaties, die aansluiten bij de besproken klassieker.
- 6 lessen - ± 5 uur
Zoals we inmiddels allemaal weten is een carbonara een bijzonder gevoelig onderwerp bij Italianen. Het recept is eenvoudig, maar luistert toch nauw. Het begint al bij de basis, namelijk de ingrediënten. Welke ingrediënten dat zijn en waar het geheim in zit, leer je allemaal in deze les.
Aardappelgnocchi is echt een Noord-Italiaans gerecht en kan dus niet ontbreken in de cursus. Weinig mensen wagen zich aan zelfgemaakte gnocchi, maar het is eenvoudiger dan je denkt. Eenmaal zelfgemaakt koop je nooit meer de versie uit de supermarkt.
Als je van stoofgerechten houdt, dan zal je ossobuco heerlijk vinden. In deze les leer je daarom alles over dit klassieke gerecht uit Milaan.
Risotto, Italiaanser wordt het niet, toch? Het is alleen best een kunst om te maken. In deze les leer je dé manier om dit heerlijke gerecht zelf te bereiden.
De heerlijke Italiaanse gerechten blijven maar komen, want ook deze melanzane parmigiana kan niet ontbreken. Het is niet ingewikkeld, maar het vereist precisie om de aubergine perfect gaat te krijgen. In deze les leert Roberta je daarom hoe je dit gerecht het beste maakt.
Inmiddels zijn er al heel wat Italiaanse klassiekers aan bod gekomen maar natuurlijk houdt het hier nog lang niet op. In deze les vind je nog veel meer klassieke Italiaanse recepten, denk aan saltimbocca, carpaccio, vitello tonnato en natuurlijk… Tiramisu!
Dit kun je verwachten!
- Content van culinair expert in de Italiaanse keuken Roberta Pagnier.
- Een jaar lang toegang tot de online academy-omgeving van de basiscursus Italiaanse klassiekers.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's en tips.
- Leren hoe je meer dan 6 Italiaanse klassiekers helemaal zelf maakt, inclusief diverse variaties.
- 6 modules die je volgt in eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Alvast een voorproefje...
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Over Roberta Pagnier
De liefde voor de Italiaanse keuken zit Roberta in het bloed, dankzij haar rijke Italiaanse roots. Al tijdens haar studie dook ze met passie in de keukens in van diverse Italiaanse restaurants, waar haar liefde voor koken alleen maar groeide. Vanaf 2008 maakte ze sprankelende kookvideo’s voor Het Parool en toen werd duidelijk: Roberta en de culinaire wereld zijn voor altijd met elkaar verbonden!
Daarna werkte ze voor 24Kitchen en Koffietijd. Roberta schitterde later in nog meer tv-programma’s en schreef succesvolle kookboeken, waaronder ‘Heerlijk Italiaans’ en ‘De pastabijbel’. Ook speelt ze een rol in onze delicious.academy, om jou alles te leren over de heerlijke Italiaanse keuken!
Waar wacht je nog op? Duik Roberta’s culinaire wereld met haar heldere instructievideo’s, verrukkelijke recepten en handige tips. Voor je het weet, kook je net zo fantastisch als zij. Buon appetito!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
Voor de Italiaanse keuken geldt: hoe beter de kwaliteit van je producten, hoe lekkerder de smaak! In elke les staat precies vermeld welke ingrediënten je per gerecht nodig hebt. Eventuele extra benodigdheden voor specifieke recepten worden vermeld bij de desbetreffende les.
Voor deze cursus heb je geen speciale benodigdheden nodig, zoals een keukenmachine.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).