In deze delicious. basiscursus leer je van Roberta Pagnier alles over het maken van Italiaans deegwaar.
Na deze online cursus weet je...
- Alles over de verschillende Italiaanse deegwaren, zoals pizza, focaccia, grissini, tortano en meer.
- Hoe je de deegwaren kunt verwerken in de beste recepten.
- Waar je extra op kunt letten bij het maken van Italiaanse deegwaar.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Inhoud van deze basiscursus Italiaans deegwaar
Deze cursus bestaat uit 5 lessen waarin je alles leert, van theorie tot handige tips en recepten. Elke les is ondersteund met een video van Roberta. De lessen worden ondersteund met recepten, die aansluiten bij de besproken deegwaren.
- 5 lessen - ± 4 uur
In deze les vertelt Roberta je alles over dit populaire Italiaanse gerecht: pizza! En dan vooral: hoe maak je de perfecte pizzabodem? In deze les leer je hoe je het basisdeeg maakt, welke toppings bij elkaar passen en welke ingrediënten niet kunnen ontbreken bij het maken van een heerlijke pizza.
Focaccia is een Italiaans plat brood afkomstig uit Ligurië. De Italianen kunnen niet zonder hun focaccia, welke vaak bij de maaltijd gegeten wordt. In deze les alles over de basis van de lekkerste focaccia, inclusief verschillende recepten.
Grissini zijn langwerpige droge stengels gemaakt van simpel deeg. Tegenwoordig worden ze bijna in heel Italië, en daarbuiten, geserveerd in een restaurant bij een maaltijd. In deze les leer je precies hoe je deze Italiaanse lekkernij zelf maakt!
Bij een traditionele Napolitaanse paaspicknick hoort in elk geval deze tortano napoletano, een heerlijk, rijk gevuld brood in de vorm van een tulband. In deze les leer je alles over dit feestelijke deegwaar.
Inmiddels weet je alles over diverse Italiaanse deegwaren, maar er is nog véél meer. In deze les leer je hoe je de beste piadina, ciabatta en flinterdunne crackers, bekend als carta di musica, maakt.
Dit kun je verwachten!
- Content van culinair expert in de Italiaanse keuken Roberta Pagnier.
- Een jaar lang toegang tot de online academy-omgeving van de basiscursus Italiaans deegwaar.
- Makkelijk te volgen praktische stap-voor-stapvideo's en tips.
- Leren hoe je meer dan 8 Italiaanse deegwaren helemaal zelf maakt, inclusief variaties en recepten.
- 5 modules die je volgt in eigen tempo.
- Een certificaat na afronding van de cursus.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).
Alvast een voorproefje...
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Over Roberta Pagnier
De liefde voor de Italiaanse keuken zit Roberta in het bloed, dankzij haar rijke Italiaanse roots. Al tijdens haar studie dook ze met passie in de keukens in van diverse Italiaanse restaurants, waar haar liefde voor koken alleen maar groeide. Vanaf 2008 maakte ze sprankelende kookvideo’s voor Het Parool en toen werd duidelijk: Roberta en de culinaire wereld zijn voor altijd met elkaar verbonden!
Daarna werkte ze voor 24Kitchen en Koffietijd. Roberta schitterde later in nog meer tv-programma’s en schreef succesvolle kookboeken, waaronder ‘Heerlijk Italiaans’ en ‘De pastabijbel’. Ook speelt ze een rol in onze delicious.academy, om jou alles te leren over de heerlijke Italiaanse keuken!
Waar wacht je nog op? Duik Roberta’s culinaire wereld met haar heldere instructievideo’s, verrukkelijke recepten en handige tips. Voor je het weet, kook je net zo fantastisch als zij. Buon appetito!
Waarom delicious.academy?
FAQ
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het cursusplatform. Je kunt de online cursus overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.
Op het besloten trainingsplatform vind je eenvoudig te volgen lessen die je in je eigen tempo kunt bekijken. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.
Je hebt één heel jaar lang toegang tot de cursus.
Je kunt op ieder moment met deze cursus beginnen. Goed om te weten: de video’s zijn eerder opgenomen, het is geen live masterclass waardoor je de lessen ieder moment en altijd kan volgen.
Je hebt een jaar lang de tijd om de online cursus af te ronden.
Heb je de cursus (of een deel) afgerond en wil je de cursus of een bepaalde les nog een keer terugkijken? Geen probleem, ook na afronding is de hele cursus van begin tot eind nogmaals te volgen. Wil je alleen een bepaalde les nog een keer bekijken? Ook dat kan!
Voor deze cursus heb je geen speciale benodigdheden nodig, zoals een keukenmachine. Het belangrijkste gereedschap zijn je handen, waarmee je al het deeg zult kneden!
In elke les staat precies vermeld welke ingrediënten je per gerecht nodig hebt. Voor de meeste recepten gebruik je voornamelijk bloem, zout, gist en semolina. Eventuele extra benodigdheden voor specifieke recepten worden vermeld bij de desbetreffende les.
Pak je kans en leer van een echte culinair expert via de delicious.academy! Waar wacht je nog op?
Klik hier om dit alsnog toe te laten
€ 29,99
Je koopt de cursus via Tijdschriftnu.nl (de webshop van delicious. & Roularta Media Nederland).