Cursus Rutger bakt zoete broodjes

Cursus Rutger bakt zoete broodjes In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze cursus bak je lekkerste broodjes om te […]

Cursus Rutger bakt cheesecake

Cursus Rutger bakt cheesecake Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties… Allemaal ontzettend lekker en leuk om te maken! […]

delicious. basiscursus ‘ijs’

delicious. basiscursus ‘IJs’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over ijs. Hidde de Brabander vertelt welke grondstoffen je nodig hebt om zelf ijs te maken, hij vertelt de verschillen tussen de ijssoorten en laat je zien hoe je eenvoudig een heerlijk, zelfgemaakt bolletje ijs maakt. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang […]

delicious. vervolgcursus ‘chocolade’

delicious. vervolgcursus ‘Chocolade’ In deze delicious. vervolgcursus chocolade leer je alles over het verwerken van chocolade. Hidde de Brabander laat zien hoe je chocolade op diverse manieren gebruikt, in bijvoorbeeld ganaches en crèmes. Daarnaast laat hij zien hoe je de perfecte vormbonbons maakt en decoreert. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang […]

delicious. basiscursus ‘chocolade’

delicious. chocoladecursus ‘de basis’ In deze delicious.chocoladecursus leer je alles over de basis van chocolade. Hidde de Brabander gaat in op de geschiedenis en vertelt stap voor stap hoe een chocoladereep gemaakt wordt. Hij laat zien hoe je chocolade kunt tempereren en hoe je eenvoudige, maar prachtige chocoladedecoraties maakt. Bij aankoop van deze cursus krijg […]

delicious. basiscursus ‘pasta’

delicious. basiscursus pasta In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van zelfgemaakte pasta. Roberta Pagnier laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli. Bij aankoop van deze cursus krijg je: …een jaar lang toegang tot de online Academy-omgeving […]

delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’

delicious. basiscursus ‘Italiaanse klassiekers’ In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse klassiekers. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een klassieke carbonara, een perfecte risotto, verse gnocchi en een goede ossobucco maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer klassiek Italiaanse recepten vinden. Bij aankoop van deze cursus krijg je: […]

Basiscursus: ‘Rutger bakt sloffen’

Basiscursus ‘Rutger bakt sloffen’ Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen je allemaal kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deelt hij heel veel toppings voor je zelfgebakken […]

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Basiscursus ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’ De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak […]

25 oktober | 20.00 uur | Live masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’

Live masterclass ‘Rutger bakt zoete broodjes’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze masterclass bak je lekkerste […]

Masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’

Live masterclass ‘Rutger bakt cheesecake’ In deze live online masterclass vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van cheesecakes; de variaties in ingredienten, de do’s en dont’s bij het bakken en deelt hij verschillende cheesecake recepten zoals de beroemde New-York cheesecake, gember-limoencheesecake en mini-cheesecakejes met verschillende toppingen! Na deze masterclass bak je […]

Basiscursus ‘Rutger bakt homemade bladerdeeg’

Basiscursus ‘Rutger bakt homemade bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het waanzinnig lekker luchtig en knapperig. Het deeg maken is een kwestie van rollen en vouwen, het zogenaamde toeren van het deeg. Onze bakkoning Rutger v/d Broek leert je alle kneepjes […]

Basiscursus ‘stoven met Dosia’

Basiscursus ‘stoven met Dosia’ Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze stoofcursus van delicious.redacteur Dosia Brewer. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je het beste stooft, hoe lang en op welke temperatuur en hoe je kan binden of inkoken. En ook de vele soorten stoofgerechten, de ingrediënten en smaakmakers. Bij aankoop […]

Masterclass ‘Rutger bakt sloffen’

Live masterclass ‘Rutger bakt sloffen’ In de live masterclass Rutger bakt sloffen op 28 juni laat Rutger van den Broek je zien hoe je eindeloos kunt variëren met deze bekende klassieker. Hij leert je perfecte sloffendeeg te maken, welke vullingen je mee kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen […]

Masterclass ‘Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers’

Cursus ‘Rutger bakt Italiaanse klassiekers’ In de cursus Italiaanse klassiekers neemt Rutger van den Broek je mee naar het land van la dolce vita. Hij laat je stap voor stap zien hoe je zelf de lekkerste cannoli maakt, hoe je perfecte sfogliatelle met flinterdunne knapperige deeglaagjes maakt en hoe je zelf bombolini – de Italiaanse versie […]

Cursus ‘Rutger bakt macarons’

Cursus Rutger bakt macarons In deze delicious.cursus leer je van Rutger van den Broek hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je leert hoe je het beslag maakt en hoe je daar vervolgens schelpen van maakt. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard worden er ook allerlei vullingen gemaakt: van […]

Cursus ‘Rutger maakt homemade bladerdeeg’

Live masterclass ‘Rutger maakt bladerdeeg’ Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het waanzinnig lekker luchtig en knapperig. Het deeg maken is een kwestie van rollen en vouwen, het zogenaamde toeren van het deeg. Onze bakkoning Rutger v/d Broek leert je alle kneepjes […]

Live masterclass ‘Rutger bakt macarons’

Live masterclass ‘Rutger bakt macarons’ In deze live online masterclass leer je van Rutger van den Broek hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je leert hoe je het beslag maakt en hoe je daar vervolgens schelpen van maakt. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard worden er ook allerlei […]