Rutger van den Broek heeft al behoorlijk veel cursussen en masterclasses gegeven. Van Rutger bakt sloffen tot Rutger bakt zoete broodjes. Allemaal zo lekker en nog een voordeel bij deze cursussen: je krijgt de beste tips van deze culinaire expert! Ook zo fan van Rutger? Hieronder vind je al zijn cursussen onder elkaar. Veel bakplezier! 

Rutger bakt zoete Italiaanse klassiekers

De Italiaanse keuken is met één woord te omschrijven: genieten! Naast alle hartige lekkernijen zoals pasta, pizza en bruschetta kent dit land ook heerlijke zoete baksels. Daarom leert onze bakkoning Rutger v/d Broek je stap voor stap alle kneepjes voor het maken van de lekkerste Italiaanse zoetigheden. Zo maak jij binnenkort de allerlekkerste Italiaanse baksels zelf.
Ga naar de cursus!

Rutger bakt sloffen

Een slof is een echte zoete klassieker! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je het perfecte sloffendeeg maakt, welke vullingen je allemaal kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deelt hij heel veel toppings voor je zelfgebakken slof, van aardbeien- tot karamelslof en van cheesecake- tot appelslof… Kortom, met een slof raak je nooit uitgebakken.
Ga naar de cursus!

Rutger bakt zoete broodjes

In deze cursus vertelt bakkoning Rutger v/d Broek je alles over het bakken van zoete broodjes; de basis van het deeg en de verschillende broodjes zoals de bekende Zeeuwse bolus en cinnamon roll, maar ook heerlijke variaties op de bekende broodjes. Na deze cursus bak je lekkerste broodjes om te serveren tijdens een feestelijk ontbijt of heerlijke brunch.
Ga naar de cursus!

Rutger bakt homemade bladerdeeg

Bladerdeeg bestaat uit heel veel dunne laagjes deeg en boter. Daardoor rijst het deeg tijdens het bakken en wordt het waanzinnig lekker luchtig en knapperig. Het deeg maken is een kwestie van rollen en vouwen, het zogenaamde toeren van het deeg. Onze bakkoning Rutger v/d Broek leert je alle kneepjes stap voor stap en laat je zien hoe je op verschillende manieren bladerdeeg kunt maken. Zo bak jij binnenkort het allerlekkerste bladerdeeg gewoon zelf.
Ga naar de cursus!

Rutger bakt macarons

In deze cursus leer je van Rutger van den Broek hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je leert hoe je het beslag maakt en hoe je daar vervolgens schelpen van maakt. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard worden er ook allerlei vullingen gemaakt: van frisse citroen tot sticky karamel en van chocolade tot pistache.
Ga naar de cursus!

Rutger bakt cheesecake

Een cheesecake is een echte zoete traktatie! In deze cursus leert Rutger je daarom hoe je de perfecte basischeesecake maakt en welke variaties je allemaal kan maken. En met de tips van Rutger maak jij binnenkort ook de mooiste cheesecake zelf. Van New-York cheesecake tot minivariaties… Allemaal ontzettend lekker en leuk om te maken.
Ga naar de cursus!