Basiscursus ‘desembrood bakken’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het bakken. Het is minder intensief dan het lijkt én geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken met deze cursus. Basiscursus ‘desembrood bakken’ In deze […]

Basiscursus ‘vegan bakken’

In deze basiscursus leer je de bakken op plantaardige basis. Vegan bakken is net zo lekker als klassiek bakken en dat ga je ontdekken aan de hand van de lekkere recepten in deze cursus. Van het basisrecept van vegan chocoladecake tot het vullen en toppen van gebak met vegan schuim. Basiscursus ‘vegan bakken’ In deze […]

Basiscursus ‘meringue maak je zo’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van meringues. Aan de hand van de recepten in deze cursus leer je hoe je écht goede meringues maakt. Van groot tot klein, van Italiaans tot Zwitsers, van klassiek tot vegan: je maakt ze makkelijk met deze tips, tricks en recepten! delicious. basiscursus ‘meringue maak je […]