delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast vind je in de cursus veel meer Italiaanse recepten, waar je later mee aan de slag kunt! delicious. basiscursus ‘Italiaans deegwaar’ In […]

Basiscursus ‘desembrood bakken’

In deze basiscursus leer je alles over het maken van desembrood. Van een starter & een voordeeg tot het inkerven van je deeg en het bakken. Het is minder intensief dan het lijkt én geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken met deze cursus. Basiscursus ‘desembrood bakken’ In deze […]

Basiscursus ‘vegan bakken’

In deze basiscursus leer je de bakken op plantaardige basis. Vegan bakken is net zo lekker als klassiek bakken en dat ga je ontdekken aan de hand van de lekkere recepten in deze cursus. Van het basisrecept van vegan chocoladecake tot het vullen en toppen van gebak met vegan schuim. Basiscursus ‘vegan bakken’ In deze […]