Met brood kun je alle kanten op. Van een knapperig desembrood tot het maken van een smakelijke focaccia. Allemaal zo lekker en nog een behoorlijke kunst om te maken. Deze cursussen helpen je hier graag bij. Je leert alles over het kneden, rijzen, bakken en bereiden van de lekkerste broodvariaties. Veel bakplezier!

Brood

In deze basiscursus leer je alles over het bakken van een heerlijk knapperig brood. Van de basis en het rijsproces, tot het vormen & bakken ervan. Vervolgens krijg je ook nog een paar heerlijke broodrecepten waar je mee aan de slag kunt. 
Ga naar de cursus!

Desembrood

In deze delicious.cursus leer je alles over het maken van desembrood. Van het maken van een starter, een voordeeg en de autolyse-fase tot het inkerven van je deeg en het bakken van je brood. Desembrood is minder arbeidsintensief dan het lijkt én bakken met desem geeft een voedzamer resultaat dan doorsnee broden. Dat ga je allemaal zelf ontdekken aan de hand van de stap voor stap uitleg in deze cursus.
Ga naar deze cursus!

Italiaans deegwaar

In deze delicious.basiscursus leer je alles over het maken van Italiaanse deegwaar. Roberta Pagnier laat je zien hoe je een heerlijke Napolitaanse pizza bereidt en de beste focaccia, krokante grissini en gevulde tortano maakt. Daarnaast kun je in de cursus veel meer Italiaanse recepten vinden.
Ga naar de cursus!